WSV’30 heeft nacompetitie niet zelf meer in de hand na 4-2 nederlaag bij sv De Meteoor

Zaanstad- Met nog twee duels te gaan is WSV’30 er niet in geslaagd het tot de laatste speeldag spannend te houden. De ploeg verloor het uitduel bij sv De Meteoor in Amsterdam met 4-2. En dat betekent dat het laatste duel tegen Sporting Krommenie alleen bij een zege voor WSV’30 en puntenverlies van Sporting Krommenie nog spannend kan worden. Krommenie speelt uit in De Goorn terwijl WSV’30 kampioen vv Egmond ontvangt.

En juist concurrent Sporting Krommenie won de derby tegen sc Hercules Zaandam wel overtuigend. De Krommenieërs rekenen af met de Herculieten en hebben daarmee een nacompetitie plek in eigen hand. Bij een punt volgende week uit bij RKEDO verzekert de ploeg van Jordi van de Beek zich voor het toetje. Dat is voor WSV’30 nog verre van zeker.

Naïef WSV’30 wordt verrast door geroutineerd sv De Meteoor. WSV’30 heeft plaatsing voor de nacompetitie niet meer in eigen hand. Het team van trainer Arjen Zwaan liet zich in Amsterdam Noord
verrassen door het geroutineerde De Meteoor, dat zeer efficiënt met de kansen omging: 4-2.

Het NHD schrijft: WSV’30 staat na de nederlaag op de vierde plaats met vijf punten achterstand op Sporting Krommenie. De vierde plaats is door de periodetitel van vv Bergen niet voldoende voor een plek in de nacompetitie.
Zwaan baalde hevig: ,,We wisten hoe sv De Meteoor zou spelen en mijn ploeg was goed voorbereid, maar toch toonden we ons te naïef en lieten ons verrassen.” WSV’30 speelde prima, schiep kansen, maar was onzorgvuldig in de afwerking. ,,Ik had er in het eerste half uur een goed gevoel over, ik dacht echt dat we zouden winnen”, gaf de teleurgestelde trainer aan. sv De Meteoor kreeg twee kansen, die beide werden benut. Het team herhaalde dat in de tweede helft. Na de 4-0 voorsprong maakten treffers van Luuk Mol en Lars Hoekzema de score nog enigszins dragelijk voor de ploeg uit Wormer. ,,Nu zijn we afhankelijk geworden van de resultaten van anderen. Jammer,
maar ik ben evengoed trots op de groep.”

Zondag 12 mei 2024

sv De Meteoor – WSV’30 4-2.

Doelpuntenmakers WSV’30: Mol, Hoekzema.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl