SVA verliest 2e plaats na 0-0 remise tegen Schagen United: Hoofd al bij nacompetitie

Zaanstad- In de 2e klasse-A is SVA blijven steken op een 0-0 gelijkspel. Door de 6-3 overwinning van KFC op dorpsgenoot vv Assendelft zijn de Kogers SVA op de ranglijst gepasseerd. Gevolgen heeft dat voor SVA niet. De ploeg van Jeroen Beukman is al bezig met de play offs en heeft al een periodetitel op zak. Er wachten in competitieverband nog twee duels. Op maandag eerste pinksterdag gaat SVA op bezoek bij sv Westfriezen. Een week later op zondag 26 mei sluit SVA af tegen Flevo.

In het NHD van maandagochtend een kort verslag. SVA is enkel bezig met play-offs, maar is tweede plaats wel kwijt. SVA is de tweede plaats kwijt na een teleurstellend gelijkspel tegen een gehavend Schagen United. SVA creëerde in de hele wedstrijd geen enkele kans. Dat had trainer Jeroen Beukman in zijn SVA-tijdperk nog nooit gezien. ,,We hebben al een ticket voor de nacompetitie, daarom is het geen ramp”, relativeerde SVA-trainer Jeroen Beukman het teleurstellende resultaat. ,,Maar we wilden graag de tweede plek behouden. We zijn de selectie maximaal aan het prepareren voor de nacompetitie. Vandaag hebben we iets anders gespeeld dan we gewend zijn.      We speelden om de nul te houden, dat is gelukt. Ook wilde ik een bepaalde aanvalspatroon implementeren op het middenveld. Ik ben tevreden over die uitvoering. Ik denk dat nodig te hebben in de wedstrijden van de nacompetitie. Maar voetbal draait om het creëren van kansen, dat hebben we vandaag nagelaten.” Beukman benadrukte nog een keer dat het seizoen eigenlijk al geslaagd is. ,,We hebben in ons eerste seizoen in de tweede klasse een periodetitel gewonnen. Dat is een knappe prestatie. Alles draait nu om die play-offs in juni. We maken gebruik van de laatste paar wedstrijden om bepaalde vormen trainbaar te maken. Wat dat betreft ben ik ook over het spel tegen Schagen United zeer tevreden. Het resultaat is daarentegen wel teleurstellend.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl