RCZ brengt te weinig tegen vv Limmen en moet 0-4 nederlaag slikken

Zaanstad- RCZ is er niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen. Op sportpark Jagersveld in Zaandam had het weinig in te brengen tegen de sterk spelende nummer 2 in de poule. vv Limmen boekte een verdiende 0-4 zege waarbij de Racers nog steeds moeten vrezen voor degradatie.

In het NHD maandagochtend ’Ondermaats’ RCZ in lastig parket na ruime 0-4 nederlaag RCZ moet alle zeilen bijzetten om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Het team van trainer Sven Talsma verloor terecht met 0-4 van nummer twee vv Limmen.

,,De situatie is duidelijk” , reageerde trainer Sven Talsma na de wedstrijd. ,,Zwanenburg staat één punt boven ons en RKEDO twee, maar die ploegen moeten nog wel tegen elkaar spelen. Wij moeten in de laatste twee wedstrijden tegen sv Koedijk en vv Bergen vier punten halen.” Talsma had vol ongeloof naar zijn team gekeken. ,,In de laatste wedstrijd tegen sv Alliance’22 vraten we het gras op, nu was het ondermaats. We hebben veel te weinig energie geleverd.” Talsma gaf toe dat Limmen sterk voor de dag kwam. ,,Die ploeg staat niet voor niks tweede. Limmen had vandaag met nog ruimere cijfers kunnen winnen. Maar ik zeg nogmaals: als wij met een goede instelling het veld opkomen doen we voor weinig ploegen onder. Is die instelling minder goed, dan valt er voor ons weinig eer te behalen. We zijn niet constant genoeg. Als we spelen zoals tegen vv Limmen horen we in de onderste regionen thuis. De laatste twee wedstrijden moet iedereen honderd procent gaan leveren, anders spelen we volgend seizoen in de vierde klasse.”

Zondag 12 mei 2024- 3e klasse-B

RCZ – vv Limmen 0-4.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl