Het Saentoernooi is terug van weggeweest: futsal op zaterdag 8 juni in De Koog

Zaanstad- Het draaiboek voor de 14e editie in 2020 lag al helemaal klaar, echter Covid-19 gaf de organisatie helaas de rode kaart. Op zaterdag 8 juni barst het zaalvoetbalfeest echter toch los. In sporthal De Koog in Koog aan de Zaan staat het NH bedrijven zaalvoetbaltoernooi op het programma.

Na de vervelende corona crisisjaren hebben Fred Henneke, Remco van Garderen en Marcel van Veen als organisatoren bewust besloten een extra tussenjaar te nemen, mede vanwege het feit dat Saentoernooi ook afhankelijk is van sponsors. Echter nu de economie alweer een tijdje volop draait is het moment daar; de 14e editie zal gaan plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2024 in Topsporthal de Koog, vanaf 14:00 uur gaat de bal rollen met aansluitend vanaf ongeveer 21:00 uur de spreekwoordelijke 3e helft met live muziek. Fred, Remco en Marcel zijn zeer verheugd te vernemen dat vele sponsors hun medewerking weer verlenen, of we niet weg zijn geweest vertellen zij in koor.

Het Saentoernooi is hét gezelligste zaalvoetbaltoernooi van de regio NH voor bedrijven en staat elke editie weer garant voor spektakel. 16 teams gaan strijden om de wisseltrofee. Dit jaar zal er een sterrenteam in actie komen met een speciaal Only Friends tenue. Want zoals al jaren bekend: het Saentoernooi draagt dit goede doel een warm hart toe. Het merendeel van de opbrengsten wordt bij de prijsuitreiking middels een cheque aan oprichter Dennis Gebbink overhandigd. Nieuwsgierig welke BN érs er in het sterrenteam in actie gaan komen? Hou de mediaberichten in de gaten, in de volgende editie van deze krant zullen wij de namen onthullen. Ook terug van weggeweest is oud-top scheidsrechter Roelof Luinge, hij zal de finale gaan leiden.

En wat is een Saentoernooi zonder de Nederlandstalige meezingers?, Fred, Remco en Marcel hebben weer drie mooie artiesten weten te strikken voor de derde helft. De eerste artiest geven zij alvast prijs: niemand minder dan Pascal Redeker zal live te horen zijn. En zoals vele bekend zal Benjamin, inmiddels “vriend van het toernooi” de presentatie in handen nemen. Uiteraard zal ook hij de nodige meezingers ten gehore gaan brengen, want zingen kan hij!

Foto onderschrift: (vlnr) Fred Henneke, Marcel van Veen, Remco van Garderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl