Talento Voetbalschool bij SVA

Zaanstad- Na zvv Zaandijk is er ook een voetbalschool opgezet bij SVA in Assendelft. Vorige week hebben SVA voorzitter Richard Fleer, Rachid El Guebli en Kevin Wijndal van Talento de samenwerkings overeenkomst in het bijzijn van Rick van Gelderen (HJO-onderbouw), Jan Warmerdam (jeugdbestuur) en Joep Botman (jeugdbestuur) ondertekend.
Met het ondertekenen van het contract zet SVA club weer een nieuwe stap in het technisch beleid.
Talento voetbalschool heeft de ambitie om alle spelers beter te maken, maar dan wel op hun eigen tempo en niveau. De trainers werken op een pedagogische manier, zodat elke speler zich op zijn gemak voelt. Plezier staat voorop, maar er wordt ook aandacht besteed aan mentaliteit en discipline.
Op zondag 26 mei 2024 is er een proeftraining georganiseerd. Deze training is helemaal gratis.             De training begint om 11:00 uur en duurt tot 12:00 uur. Talento maakt gebruik van ervaren en gediplomeerde trainers die de training verzorgen. Alle kids tussen 3 en 16 jaar zijn welkom.
Het een opmerkelijke constatering dat al circa 60 kinderen zich hebben aangemeld voor de proeftraining. Als de training in de smaak valt, plannen beide partijen de eerste officiële training op zondag 9 juni om 11:00 tot 12:00 uur. Heb je ook interesse in de proeftraining? Schrijf je dan in via de website van Talento Voetbalschool. De kosten voor SVA leden zijn €43,50. En voor NIET- leden €49,50 per maand (ongeveer 4 trainingen). Mochten er nog vragen zijn kan je deze richten aan Rick van Gelderen (SVA) of aan Rachid El Guebli (Talento). Meer informatie is te vinden op de website van talentovoetbalschool.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl