Programma feestweek Sporting Krommenie bij vele Krommenieërs al in de agenda

Van zondag 23 juni tot en met zondag 29 juni heeft Sporting Krommenie een feestweek ter gelegenheid van het 25jarig bestaan. Een speciaal daarvoor aangestelde commissie heeft een prachtig programma in elkaar gezet met hulp van diverse ander commissies. Voor jong en oud is er wat te doen. Benieuwd naar het programma? U vindt alle informatie op de pagina van de Krommenieër voetbalclub op https://sportingkrommenie.nl/feestweek-25-jaar-sporting-krommenie/

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl