ZVV Zaandijk doet zichzelf tekort in Ursem: sc Dynamo- zvv Zaandijk 2-1

Ursem- In een winderig Ursem is zvv Zaandijk er niet in geslaag om sc Dynamo te verslaan. In de rust stond de ploeg van Christopher Manuputty met 2-0 achter. In de tweede helft gedragen door de wind wisten de Zaandijkers slechts éénmaal de keeper van de tegenstander te passeren. Een teleurstelling voor de ploeg uit Zaandijk die overal naast lijkt te grijpen. Door de nederlaag zakt de ploeg weg naar de 7e plek in de zondag 4e klasse-B.

Coach Christopher Manuputty was allesbehalve tevreden. Hij zag zijn ploeg strijden voor wat het waard was maar het was simpelweg vandaag niet goed genoeg. “Ik vind dat we tegen onszelf hebben gespeeld. Een ploeg als sc Dynamo moeten wij kunnen verslaan en dat hebben we vandaag nagelaten. Door de nederlaag is die ploeg ons ook nog eens op de ranglijst gepasseerd.”

Zaandijk speelt nog drie competitieduels. Zondag 12 mei een thuisduel tegen Kwiek’78. Een week later een uitwedstrijd op maandag 20 mei- tweede pinksterdag- tegen sv Ilpendam. Er wordt afgesloten tegen Strandvogels op zondag 26 mei.

Foto’s: Ralph Kerssens/voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl