“Clublegende” David Room benoemd tot SVA clubman van het jaar

Zaanstad- Bij voetbalclub SVA in Assendelft is David Room tijdens de vrijwilligersavond benoemd tot SVA Clubman van het Jaar. Een terechte onderscheiding voor het voetbaldier in hart en nieren. De oud eerste elftal speler en tevens echte Assendelver is nog steeds actief bij de roodwitten in de lagere senioren.

David speelt sinds zijn jongste jeugd bij SVA en heeft vele jaren als verdediger gespeeld in SVA 1. Na zijn voetbalcarrière ging hij bij SVA aan de slag als trainer van de vrouwen en later bij SVA JO19. En waar hij zijn benoeming met name aan heeft verdiend is het feit dat hij als coördinator in de kantinecommissie heel veel werk achter de schermen doet. Ook staat David wekelijks vele uren achter de bar en is hij altijd bereid tot extra diensten als er weer eens iets is op te vullen. David, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding.

Op de foto:  David (links) , met de bloemen, overhandigd door SVA voorzitter Richard Fleer.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl