Jong AZ verliest besloten oefenduel in Bingoal Stadion van ADO

DEN HAAG- Jong AZ heeft dinsdag een besloten oefenduel met ADO Den Haag verloren. In het Bingoal Stadion kwam de ploeg van Leeroy Echteld terug van een achterstand, maar trok de thuisploeg alsnog aan het langste eind: 3-2. Ook AZ 1-aanvoerder Bruno Martins Indi deed bij de beloften mee en speelde ruim drie kwartier.

Naast Martins Indi waren ook AZ 1-spelers Sem Westerveld, Lewis Schouten en Ernest Poku van de partij. Zij begonnen allen in de basis in de oefenwedstrijd die vier keer 25 minuten duurde.

Treffers
ADO kwam in het eerste blok al op een 2-0 voorsprong door treffers van Tyrese Asante en Jort van de Sande. Na een korte pauze knokte Jong AZ zich knap terug. Via Ernest Poku en Loek Postma het weer 2-2, waardoor de ploegen halverwege op gelijke hoogte stonden. In de twee resterende blokken produceerde Malik Sellouki de 3-2 en dat bleek ook de eindstand.

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
ADO Den Haag – Jong AZ 3-2 (2-2)
Vriendschappelijk duel

Basisopstelling Jong AZ: Sem Westerveld; Sem Dekkers, Lewis Schouten, Bruno Martins Indi, Jeremiah Esajas; Enoch Mastoras, Kees Smit, Loek Postma; Jayden Addai, Ernest Poku, Ro-Zangelo Daal.

Scoreverloop: 5. Asante 1-0, 21. Van de Sande 2-0, 26. Poku 2-1, 40. Postma 2-2, 56. Sellouki 3-2.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl