In de voorbereiding bij Sportsgen: Aftellen naar de FEBO Zaanstad Cup in Zaandijk

Zaanstad- De competities lopen ten einde, de spanning stijgt voor sommige clubs, er wordt gestreden voor een titel, gevochten tegen degradatie of gedroomd van een play-off. Heerlijk toch! Leven in de brouwerij. Wij zijn inmiddels volle bak bezig met wat erhet borrele daarna gaat plaatsvinden: de FEBO Zaanstad Cup, de 123inkt.nl Zaanstad PupCup en de Reduzs Zaanstad Girls Cup.

Voorbereidingen in volle gang

De eerste conceptversie van script voor het promofilmpje is klaar, de FEBO mobiel is gereserveerd, net als parasols, de scheidsrechters, luxe statafels, smoothiebar, hekwerk, aggregaten, geluid, tenten, vlaggen en ga zo maar door. Stiekem kijken we al op weeronline maar 18 juni blijkt toch nog te ver weg. Het eerste moment dat alle clubs en sponsors samen komen is tijdens de officiële loting die donderdagavond 23 mei a.s. zal plaatsvinden bij ZVV Zaandijk. De uitnodigingen hiervoor zullen binnenkort persoonlijk worden verstuurd. Een week later wordt bij RKVV Saenden de Zaanstad Club Business Cup gehouden. Alle sponsors kunnen met een team meedoen maar mocht je dat niet willen of kunnen dan ben je natuurlijk evengoed van harte welkom. Donderdagavond vanaf 18 uur bij Saenden, dat wordt zonder twijfel gezellig met elkaar. Inmiddels bijna 20 teams. Zelf heb ik 25 ploegen in mijn hoofd, dus wie wil nog meedoen en heeft zich nog niet aangemeld? Kan hier bij mij.

Marja Hartland van ZVV Zaandijk trekt een balletje tijdens de loting van vorig jaar.

IJskoude service van Recover Experience voor iedereen tijdens Zaanstad Cup

Jong en bruisend, dat gevoel kregen wij toen we kennismaakten met Koen Bakker. Met zijn bedrijf Recover Experience is hij sponsor geworden van de FEBO Zaanstad Cup. Koen zal de hele week aanwezig zodat iedereen kan kennismaken met zijn ijsbaden die vele gezondheidsvoordelen bieden. Naast de ijsbaden verzorgt Recover Experience evenementen voor grote en middelgrote bedrijven via onze Bootcamp Experience-divisie. Misschien wil jouw bedrijf de dag een keer afsluiten met een verkwikkend ijsbad.

Koen (rechts) naast Sietse van SportsGen gaat als een raket met zijn Recover Experience.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl