Stefan Seijs kiest voor vvv Westzaan

Zaanstad- Ook Stefan Seijs kiest voor de kersversie nieuwe zaterdag 4e klasse ploeg vvv Westzaan. De inmiddels in Westzaan woonachtige Stefan gaat in september onder het mes om vervolgens in het seizoen 2024/’25 te kunnen voetballen bij de roodwitten.

De 32 jarige aanvaller kampt momenteel nog met een beenblessure maar beschikt over een meer dan indrukwekkend voetbal verleden. Na zijn jeugd bij SVA mocht hij rond zijn 18e zijn vrienden vergezellen in het vlaggenschip van vv Assendelft. Daar werd hij kampioen en datzelfde herhaalde hij bij zijn volgende club ODIN’59. De laatste 4 jaar speelde hij bij KFC maar werd geteisterd door zijn blessure. Hij verwacht in september van dit jaar onder het mes te gaan en de prognose op herstel is ongeveer 2 maanden.

Het bestuur van vvv Westzaan: “Iedereen hoopt deze kanjer derhalve na de winterstop in onze aanval te zien. Stefan woont nu al 4 jaar in Westzaan samen met zijn vriendin, 10 maanden oude zoontje Johnny en de nodige huisdieren. Wij zijn uitermate blij met de komst van Stefan en wensen hem veel succes in onze hoofdmacht en uiteraard zijn herstel.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl