Roemruchte Creators FC voor benefietduel naar Wormerveer

Zaanstad- Het roemruchte Creators FC zal op woensdagavond 24 april om 19.30 uur een benefietwedstrijd spelen bij Fortuna Wormerveer tegen een vertegenwoordiging van Join4Energy. In het team van FC Creators bekende influencers als Arsenio Vibez, Koen Zitoen, Seran Lakap en Noah Zeeuw.Met 607K volgers op op TikTok, 231K subs op YouTube en 135K volgers op Instagram, behoort Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en België, met in het elftal de grootste YouTubers en influencers, onder leiding van Roy van Rossum, alias Roy de Coach, die zelf 99K volgers heeft op TikTok.

Creators FC heeft sinds de oprichting in 2016 ruim € 1.500.000,00 opgehaald voor goede doelen. Denk aan stichtingen als Johan Cruyff Foundation, ALS Nederland, Football Makes It Happen, Het Vergeten Kind, Pink Ribbon, Kans voor Gambia, Kika en bijvoorbeeld Giro 555.
Voor de wedstrijden van Creators FC wordt entreegeld gevraagd en de volledige recette komt ten goede van het goede doel. Er zijn maximaal 1000 kaarten beschikbaar.

Schermafbeelding_2024-04-16_om_17.12.52.png
De opbrengst van de wedstrijd bij Fortuna Wormerveer komt ten goede van https://www.join4energy.nl/

De selectie
Het is Koen van der Leeden – bij jongeren op Instagram en TikTok (100.000 volgers) vooral bekend als ‘Koen Zitoen’ die niet alleen een getalenteerde keeper is, maar ook een energieke presentator en producer bij Touzani TV.

In Arsenio Dihalu oftewel ArsenioVibez treffen we een jongen die positief in het leven staat. Hij is ambulant begeleider in de jeugdzorg en daarnaast uiterst actief op YouTube, Instagram en TikTok. Arsenio maakt voornamelijk voetbal/sport gerelateerde content. Zijn motto is “Only Good Vibez”.

Met Seran Lakap hebben we meteen de bekendste vlogger van de familie Lakap. De populariteit van Seran en zijn gezin kent geen grenzen. Wekelijks zijn de video’s en vlogs van de familie op verschillende online kanalen te volgen.

Noah Joy Zeeuw is een andere Nederlands youtuber. Hij is bekend van zijn eigen YouTubekanaal FilmFabriek en het YouTubekanaal Ponkers.
De begeleiding van (Creators FC) ligt in handen van Roy van Rossum A.K.A. Roy de Coach. Hij is speler/trainer van het Nederlands YouTube elftal Creators FC. Wat ooit begon als een eenmalige wedstrijd is uitgegroeid tot een voetbalclub met voetbal virals die zelfs de hele wereld over gaan.

Het team bestaat echt alleen maar uit bekende Influencers zoals Dutch Performante en Dylan Haegens en nog vele anderen. Dit voetbalteam heeft online een miljoenen publiek dus hoe tof is het als je van de ‘bondscoach’ van het Nederlands YouTube elftal Roy de Coach een dikke Shout Out krijgt.

Wie het over Akkamist heeft weet meteen dat er dan een panna, akka of ‘rondje om de wereld’ ter sprake komt. Noem een voetbaltruc en Joris uit Vleuten kan het. Op Insta, YouTube en TikTok staat hij beter bekend onder de naam Akkamist. Zijn droom was ooit om profvoetballer te worden, maar vanwege een blessure is dat niet gelukt. Daarom is hij overgegaan op straatvoetbal.

In potentie is Glenn Helder de meest aansprekende voetballer in het gezelschap. Tegenwoordig bekend als percussionist, maar de voormalig profvoetballer en ex-international van het Nederlands elftal werkt ook hard aan en met zijn My Brand GLENN, hoe HELDER wil je het hebben.

Belangrijk
De link naar de site van Creators FC waar kaartjes voor deze wedstrijd gekocht kunnen worden.Fortuna Wormerveer vs Creators FC | 24-04-2024 – Creators FC

Terwijl de website van creators FC ook niet onbelangrijk is https://www.creatorsfc.club/

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl