VVV Westzaan kroont zich met groots machtsvertoon tot kampioen in de 5e klasse

Zaanstad- Het zaterdag eerste elftal van VVV Westzaan is zaterdag kampioen van de 5e klasse geworden. Na de 1-7 overwinning op De Kennemers in Beverwijk mag vvv Westzaan zich kampioen noemen.
De prachtige foto’s zijn aangeleverd door Michael Bruins die namens voetbalinzaanstad.nl aanwezig was bij het duel op sportpark Adrichem in Beverwijk.
Vorig seizoen stapte de Westzaners over van de zondag naar de zaterdag tak. Dat de ploeg van Milano van den Burg om de titel zou meespelen was al vroeg aan het seizoen bekend. Alleen de zaterdagploeg van Alcmaria Victrix bleek lange tijd mee te doen in de strijd om de titel en kon de roodwitte brigade bijbenen. Die ploeg werd twee weken terug met 0-1 verslagen en verspeelde vorige week punten. Daardoor was het afgelopen zaterdag matchpoint voor de ploeg uit Westzaan. En bingo want de roodwitten wonnen met 1-7 van de hekkensluiter. Het bleef nog lang onrustig in Westzaan en met een platte kar maakte de ploeg een rondje door het dorp.
Foto’s: Michael Bruins

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl