ZVC’22 in Amsterdam Noord pas in slotfase langs asc de Volewijckers

Zaanstad- Op sportpark Buiksloterbanne had ZVC’22 een lastigere middag dan menigeen op voorhand had voorspeld. Na de afstraffing van de ploeg van Don Guezen vorige week op sportpark Kalverhoek leek asc De Volewijckers een ploeg die makkelijk geklopt moest kunnen worden. Het tegendeel bleek waar en op een zwaar en slecht hoofdveld namen de Zaandammers in de laatste tien minuten pas afstand van de ploeg uit Amsterdam Noord. Met drie doelpunten verschil en een zege van 1-4 kon ZVC’22 weer drie punten bijschrijven.

Lange tijd stond het 1-1 en zo nu en dan had de Zaandamse defensie het lastig tegen de rappe buitenspelers van ASC De Volewijckers. Mounir Raji verklaarde na afloop. “We scoren op het moment moeilijk. Ook vorige week speelde ons dat parten. Gelukkig dat we in de slotfase nog konden doordrukken maar eenvoudig gaat het allemaal niet momenteel. Wel vormen we een geheel en zit de flow er lekker in. Ik meen dat de concurrentie punten heeft verspeeld dus het is een heerlijke zaterdagmiddag op deze manier.”

ZVC’22 heeft nog niets in handen maar hoopt dit seizoen nog wel nacompetitie voetbal te spelen. Of de ploeg van Serdar Ozturk dat gaat behalen is nog even de vraag. Over twee weken volgt een cruciaal duel tegen Kolping Boys. Ook Patrick Huisman stond vanmiddag langs de lijn en zag dat de Zaanse Voetbal Combinatie loon naar werken kreeg. De aanvallende spelopvatting werd in de laatste vijf minuten met twee goals rijkelijk beloond.

Foto’s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl