OFC wint eindelijk weer eens; De Wherevogels op inzet verslagen

Zaanstad- De formatie van Dave Derlagen en Barry Emmerig hebben met OFC loon naar werken gekregen. Op een zonnig sportpark Twiske werd zaterdagmiddag 13 april in de tweede helft afgerekend met het Purmerendse De Wherevogels. Door de zege blijft OFC weg uit de degradatiezone en heeft het een kleine marge om zich dit seizoen te handhaven.

En daar waren ze in Oostzaan erg content mee want het was alweer zeven duels geleden dat OFC voor het laatst een zege behaalde. Op 3 februari werd voor het laatst gewonnen van asc De Volewijckers. En door de zege verschaffen de geelzwarten zichzelf wat lucht. Assistent coach Barry over zijn ploeg:”Het is voor de jongens erg goed dat ze resultaat behaald hebben. Vooral voor het moraal is dat erg prettig. Die jongens trainen nog twee keer per week en na alles wat er is gebeurt gun ik ze dit zo van harte.” Dat de formatie van Dave Derlagen met 0-0 de rust inging was plezierig. Het kwam op slag van rust nog goed weg ben een knal op de lat die er zomaar in had kunnen vliegen. In de tweede helft werd de thuisploeg beloond voor het harde werken en hield het evenals de eerste helft weer eens de nul.

Foto’s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl