Maandag morgen ploeg zvv Zaandijk zorgt voor spik en span sportpark Schanszicht

Zaanstad- De maandagochtendploeg van zvv Zaandijk zit allesbehalve stil. Waarom dacht u dat sportpark Schanszicht er zo goed en verzorgd uitziet? Het antwoord lijkt simpel maar is wel degelijk een taak die niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt. Vele handen maken licht werk en vele handen zijn er in Zaandijk.
De mannen van de bekende, en oh zo belangijke maandag morgen ploeg, wat moet voetbalvereniging zvv Zaandijk zonder ze? Vakmanschap want och och wat ziet het complex tegenover de Zaanse Schans er prachtig uit als je op het sportpark aanwezig bent of er voorbij rijdt. De maandagochtendploeg, zij zorgen dat alles er weer spik en span uit komt te zien. Oud (er) maar nog zeker niet versleten. Bedankt mannen, t kan niet genoeg gezegd worden!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl