Lijnentrekkers in opleiding bij zvv Zaandijk

Zaanstad- Deze week zijn bij zvv Zaandijk de eerste twee leerling lijnentrekkers op cursus geweest bij grootmeester Andre. Met water is er geoefend en wanneer de cursus is afgerond zullen de deelnemers worden klaargestoomd voor het echte werk. Met krijt was voor deze mannen nog iets te hoog gegrepen.

Zvv Zaandijk is een voetbalvereniging waar twee natuurgrasvelden liggen. Die vergen het nodige onderhoud. Zeker zo aan het einde van het seizoen. Maar daar dienen natuurlijk ook zo nu en dan lijnen te worden getrokken. En dat vergt precisie en kunde en moet je weten waar je het over hebt. Daarom geldt ook weer bij zvv Zaandijk: “Vele handenmaken licht werk.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl