Herculadies gezocht: Kom voetballen op sportpark Kuilpad

Zaanstad- De Herculadies zijn op zoek naar versterking. De Zaandamse voetbalvereniging sc Hercules-Zaandam is op zoek naar meiden die het aandurven om de nieuwe MO-20 aan te vullen voor het volgend voetbal seizoen.
De damesafdeling van de paarswitten uit Zaandam roept op: “We zoeken meiden die serieus willen en kunnen voetballen op minimaal 1e klasse niveau. Een keepster is ook meer dan welkom. Wij zijn erg enthousiast, hebben zelfs gediplomeerde trainers, uitstekende voetbal- en trainingsfaciliteiten op sportpark Kuilpad in Zaandam, grote plannen voor het meidenvoetbal en zeer gezonde ambities. Ben jij minimaal 16 jaar, kun je voetballen en wil je in een goed team komen? Neem dan contact op via 06-41452153 en kom een proeftraining doen.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl