vvv Westzaan kan titel al bijna ruiken

Zaanstad- Afgelopen zaterdag won vvv Westzaan nipt van sc Purmerland. De uitslag: 3-2! En dat betekent matchpoint voor de roodwitten. vv Westzaan is daarmee heel dicht bij de titel.

De Westzaners kunnen zaterdag in Beverwijk tegen De Kennemers kampioen worden van de vijfde
klasse. Na de zege op sc Purmerland lijkt het niet meer mis te kunnen gaan en heeft de ploeg tien punten voorsprong met nog 4 duels te gaan.

Afgelopen weekeinde verloor de enig  overgebleven concurrent, de nummer 2 Alcmaria Victrix (zat) op bezoek bij vv Opperdoes met 2-1. De Westzaners hielden zelf Purmerland er met een krappe 2-1 zege onder en gloort de titel. De eerste wedstrijd tussen vvv Westzaan en De Kennemers eindigde in een overtuigende 4-0 winst voor het team van trainer Milano van den Burg. De Beverwijkers hebben uit 18 wedstrijden slechts 6 punten weten te behalen.

Kortom; er wacht zaterdag 5e klasser vvv Westzaan een leuk feestje komende zaterdag. De roodwitte leeuwen gaan rechstreeks de 4e klasse in. Alleen tegen Alcmaria Victrix (zat) (1-1) en cvv Wieringermeer (4-1) werd niet de volle winst behaald. Een bal kan raar rollen, maar dat zal zaterdag niet gaan gebeuren. Daar zijn de Westzaners te gedreven voor.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl