Aaron Bruijn gaat van JOS W over naar KFC

Zaandijk- Als inwoner van Oud-Zaandijk is Aaron Bruijn (30) werkzaam in de zorg. Voetbal is zijn passie en dat doet hij nu nog bij JOS Watergraafsmeer. Per het nieuwe seizoen zal hij zich hullen in het blauwrode tenue van KFC.

Wie de lijst van clubs doorneemt waar Bruijn voor gespeeld heeft komt op een flink aantal. De middenvelder heeft er mogelijk net zo veel achter zijn naam staan als zijn vader Eric. Dat was in zijn hoogtijdagen een van de beste doelmannen uit onze streek. Over zijn transfer vertelt hij dat het door zijn werk in de zorg niet altijd kon en kan trainen. “In goed overleg met Rene Reijinga, trainer van KFC, is daar wel een mouw aan te passen en vandaar mijn overgang. Ik ga voor het eerste team. De trainer ziet in mij een belangrijke speler met ervaring.”

Aaron begon zijn loopbaan ooit in de pupillen van ZVV Zaandijk daarna volgde Hellas Sport waarna hij via de Fortuna jeugd terecht kwam bij HFC Haarlem. In 2010 stapte hij over naar Almere City (O17), Argon O19 en belandde als senior voor twee seizoenen bij ADO’20. Zijn volgende halte was het toen nog ambitieuze OFC gevolgd door Fortuna Wormerveer. Bij avv Zeeburgia hield hij het een seizoen vol om daarna weer terug te keren naar Wormerveer waar hij o.a. de promotie scoorde naar de Hoofdklasse. De laatste seizoenen is hij actief voor JOS Watergraafsmeer dat uitkomt in de vierde divisie. Zijn favoriete stek is op het middenveld. “Zeker niet in de verdediging” benadrukt vader Eric. Op de vraag of zoonlief doeltreffend was volgt een lach. “Scoort wel maar niet veel. Controlerend als zijn voorbeeld Busquets. Die scoort ook weinig.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl