Start schoolvoetbal toernooi Oostzaan op complex OFC

Oostzaan- Ook dit jaar organiseerde de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) van OFC op woensdag 27 maart het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi met alle basisscholen uit Oostzaan. Welgeteld 27 teams deden hier aan mee.

Het weer was goed en het was gezellig druk zowel binnen als buiten op het sportpark Twiske. Albert Heijn Lindeman sponsorde de versnaperingen en de tombola werd gesponsord door de Hema Oostzaan, 11 Team Sports, Bloemisterij Van der Pol, Blom Groente en Fruit, Ruig en Twiske Haven. OFC is de sponsoren hiervoor erg dankbaar.

De eerste prijs in de categorie meisjes groep 5/6 werd uitgereikt aan de Korenaar 2. Bij de jongens mix groep 5/6 ging Korenaar 3 er met de hoofdprijs vandoor. Bij groep 7/8 meisjes werd de Rietkraag 1 eerste en bij jongens groep 7/8 werd de 1e prijs behaald door de jongens van de Kweekvijver 1.

Op woensdag 17 april a.s. strijden de nummers 1 van iedere categorie om een plek in de regiofinale. Deze middag wordt wederom georganiseerd door de JAC van OFC.

De teams van Korevaar

 

Team Kweekvijver

2 jeugdige scheidsrechters van de vele vrijwillige scheidsrechters

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl