Prima verloop Flexitank Paastoernooi bij sc Hercules Zaandam

Zaanstad- Het Flexitank Paastoernooi voor mini’s is zaterdag goed verlopen. Onder andere de mini’s van sc Hercules Zaandam, KFC en OFC kwamen in aktie op sportpark De Kuil in Zaandam. De organisatie kon spreken over een prima verlopen toernooi met vele lachende gezichten.

Er stonden veel derby’s op het programma en de jonge spelers genoten volop. In samenwerking met sponsor Broeks Events was er voldoende te beleven op het sportpark in Zaandam. Onder andere een springkussen voor de kinderen maakte het feest compleet.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl