Meiden KFC hartelijk ontvangen in AFAS stadion tijdens eredivisie vrouwen duel AZ- FC Twente 

Zaanstad- Afgelopen zaterdag heeft een aantal meiden van KFC MO15 op uitnodiging van AZ de eredivisie vrouwen wedstrijd AZ- FC Twente vrouwen bijgewoond.
Na een goede ontvangst in de business lounge volgde een spannende en vermakelijke wedstrijd waarin AZ vrouwen verrassend een punt afsnoepte van koploper Twente. Tijdens de rust en na de wedstrijd werd iedereen keurig voorzien van een hapje en een drankje. Dank aan AZ en haar sponsor die dit mogelijk hebben gemaakt. De KFC meiden afdeling was content: “We hebben een superleuke middag gehad. Wij vinden vrouwenvoetbal belangrijk en doen een oproep voor meiden en vrouwen die willen voetballen. Het vrouwenvoetbal dat bij ons een belangrijke positie inneemt, en waar naast het voetbal veel leuke activiteiten worden georganiseerd. De KFC meiden-vrouwen afdeling telt inmiddels 12 teams waarbij iedere leeftijdscategorie is vertegenwoordigd.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl