Bij SVA staat het LYNX Paastoernooi voor de deur

Zaanstad- Dit weekend volle bak jeugdvoetbal bij SVA in Assendelft. Daar staat het LYNX paastoernooi op het programma. Meer dan 95 teams komen naar Assendelft om daar in toernooivorm te strijden.

Het SVA LYNX Paastoernooi begint een begrip te worden. Op zaterdag 30 maart 2024 verzamelen vele kleine en grote voetballers uit de wijde omtrek zich weer op het SVA complex rond kantine De Kaaykhoeve.

De toernooicommissie heeft in het najaar 2023 binnen zeer korte tijd vele inschrijvingen ontvangen. Met de QR-code in de uitnodiging werden alle inschrijvingen automatisch verwerkt in het toernooischema. Als de poule vol was, volgde automatisch een bericht van afmelding.

Het is bijna gelukt om alle poules vol te krijgen. Alleen voor de Mo13-1 die uitkomt in de hoofdklasse zoeken we nog tegenstanders en bij de Jo11 in de 4e klasse. Dat heet dus ‘een volle bak’.
Leuke duels op het programma in Assendelft dus kom met pasen gezellig naar de Communicatieweg en het complex van SVA.

De deelnemende teams- in totaal 96 teams- komen dit jaar uit Schoorl, Broek op Langedijk, Alkmaar, Hoogkarspel, Heiloo, Heerhugowaard, Amsterdam, Almere, Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Zaandam, Koog aan de Zaan, Wormerveer en Krommenie. Teams van de Jo8 tot en met de Jo13, Mo11 en Mo13 zullen het tegen elkaar opnemen op verschillende niveaus. Dat gaat vast leuke duels opleveren.
De SVA toernooicommissie organiseert weer drie korte toernooitjes over de hele dag. De commissie verklaart: “We plannen iets meer ruimte tussen de wedstrijden, die 20 minuten duren. Na ieder deel volgt een prijsuitreiking. Deel 1 is in de ochtend 8.30 uur tot 10.55 uur. Deel 2 is tussen de middag 11.45 uur tot 14.10 uur en deel 3 is in de middag 15.00 tot 17.25 uur. We zoeken nog een aantal sportieve en gezellige ouders en ‘runners’. Het sportieve karakter en de gezellige sfeer staan bij ons voorop. Ouders van spelers worden gevraagd om in de kantine te helpen in de keuken, koffiehoek of bar. Bij de wedstrijden van de Jo8, Jo9 en Jo10 willen wij graag in contact komen met mensen die spelbegeleider willen zijn. Voor de Jo11, Jo12, Jo13 en Mo13 zoeken wij nog enkele scheidsrechters.”

Speel je niet in een team, maar heb je wel zin om te helpen? Meldt je dan nog aan als ‘runner’ en jij helpt het toernooi om vlot alle uitslagen bij de toernooileiding te krijgen. Geeft u zich op bij de hoofdleider of mail: toernooicommissie@sva-assendelft.nl De SVA Toernooicommissie bestaat uit Patrick Warmerdam, Esther Serpenti, Raymond Put, Rick van Gelderen en Koos Nootebos.

Speciaal bezoek en speciaal verzoek

En omdat het Pasen is zal een speciale gast ons complex bezoeken om de kinderen te verrassen.
Kom bij voorkeur op de fiets. Wil je toch met de auto komen dan hebben wij een extra parkeerterrein achter de AH en tennisbanen. Gele verkeersborden wijzen de route daarheen. Op de groenstrook langs SVA parkeren is niet toegestaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl