Voor in de agenda: Fikkie Fikkie toernooi op vrijdag 17 mei

Zaanstad- Het was jarenlang een traditie bij zvv Zaanlandia. Het Fikkie Fikkie toernooi waarin gezelligheid en recreatief voetballen in toernooivorm de basis bleek. Het Fikkie Fikkie toernooi 2024 wordt alweer voor de 34e keer georganiseerd en vindt dit jaar bij ZVC’22 plaats. Plaats van handelen is op vrijdag 17 mei 2024 op de Sportlaan 4 in Zaandam.

Het deelnemersveld zal dit jaar wederom bestaan uit een competitieve poule en een recreatieve poule. Er is plek voor 16 teams, dus wees er snel bij want vol is vol. Meld snel je team aan via de volgende link: Inschrijfformulier Fikkie Fikkie 2024

Na inschrijving ontvang je een tikkie om de inschrijving- het inschrijfgeld bedraagt 25 euro- definitief te maken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl