Jermain Vers nieuwe trainer KFC Vrouwen zondag 1

Zaanstad- Jermain Vers is volgend seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van KFC Vrouwen zondag 1. Hij maakt de overstap van sc Buitenveldert, waar hij momenteel de MO17-1 traint en tijdelijk bij de start van het seizoen Buitenveldert Vrouwen 1 onder zijn hoede had.
Jermain is ambitieus, gedreven en een positief ingestelde trainer met een duidelijke visie die goed aansluit bij die van KFC. Hier staat naast sportieve prestaties ook gezelligheid centraal. KFC Vrouwen zondag 1 speelt momenteel 2e klasse en is nog op zoek naar nieuwe speelsters die mee willen gaan in de ambities van KFC.
Wil je het beste uit jezelf en het team halen, spreekt een sfeer van sportieve ambities en gezelligheid je aan, meld je aan als lid of train een keer mee. Je kunt daarvoor contact opnemen met Technisch dames coördinator Robert Huijsman (06-11955362) of mail naar: damesbestuur@kfc1910.nl
Een mooi succes voor Henk Kat en Robert Huijsman die binnen de Groote Koogse de dames divisie van KFC behartigen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl