sc Hercules Zaandam onderuit tegen counterend sv Koedijk: 3-4 zege voor bezoekers

Zaanstad- In de zondag 3e klasse-B is sc Hercules Zaandam er niet in geslaagd afstand te nemen van sv Koedijk. In een niet al te groots duel verspeelde de Herculieten uit Zaandam onnodig punten. Ook op de ranglijst was dat pijnlijk want de Koedijkers hebben één punt meer dan de formatie van Eric Heerings.

sc Hercules Zaandam krijgt deksel op neus van counterend sv Koedijk aldus het NHD. De wind speelde een grote rol in het duel van sc Hercules Zaandam tegen sv Koedijk. De thuisclub hield tegen de wind in de schade beperkt tot de rust, maar werd na de pauze met de wind in de rug toch geklopt door een counterend sv Koedijk. „Een gelijkspel was meer op zijn plaats geweest”, vertelde Hercules-trainer Eric Heerings, wiens ploeg zich duidelijk had hersteld van de 6-1 nederlaag tegen vv Limmen vorige week. „Onze selectie was krap voor deze wedstrijd en tot overmaat van ramp moest keeper Jordy Bermon na twintig minuten geblesseerd van het veld. Keeperstrainer Tiuri Jansen ging op doel, maar die kon maar weinig doen aan de tegengoals.” sc Hercules Zaandam kwam 0-2 achter, maar Jeremy Kho zorgde voor de 1-2 ruststand. „Toen dacht ik: ‘We gaan met de wind in de rug erop en erover.’” Reino Kok maakte na een uur de 2-2 en toen was het wachten op de voorsprong. „Maar de kleinste man van het veld lieten we compleet vrij en die kopte 2-3 binnen.” sc Hercules Zaandam rechtte opnieuw de rug en kwam tien minuten voor tijd via Dennis Schavemaker op 3-3. Uiteindelijk ging het toch mis. Een scherpe uitval met een schot dat van richting werd veranderd zorgde voor chagrijnige gezichten in Zaandam.

Meer foto’s van Harry Kho op de social mediakanalen van voetbalinzaanstad.nl

Karakteristieken: Zondag 24 maart 2024
sc Hercules Zaandam – Koedijk 3-4.
Doelpuntenmakers sc Hercules Zaandam: Kho, Kok, Schavemaker

Foto: Harry Kho

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl