5e divisieploeg Fortuna W jo16-1 boekt belangrijke zege bij Kon.HFC

Zaanstad- Afgelopen zaterdag 23 maart heeft de JO16-1 van Fortuna Wormerveer drie enorm belangrijke punten gepakt op bezoek bij Koninklijke HFC. Op het sportpark aan de Emauslaan 2 in Haarlem keerden de jonge Wormerveerders terug met de drie punten op zak.

Toch zag het daar in de 1e helft niet naar uit. De thuisploeg kwam, met harde wind mee, terecht op een 1-0 voorsprong en hield deze stand tot aan de rust vast.

Unknown-0.jpeg

De 2e helft waren de rollen echter omgedraaid. Door twee hele mooie goals van Fortuna Wormerveer veranderde het spelbeeld en na de voorsprong gaven de bezoekers vrijwel niets meer weg. Zakelijk speelden de Fortunezen de wedstrijd uit en werden de 3 punten veilig gesteld.

Unknown-1.jpegUnknown-2.jpeg

Door deze knappe en belangrijke overwinning is de directe tegenstander van vandaag op 5 punten achterstand gezet. Fortuna staat nu stevig op de 2e plaats in de 5e Divisie met evenveel punten als koploper Hoofddorp dat over 2 weken op bezoek komt in Wormerveer.

Unknown-3.jpegUnknown-4.jpeg
Dat wordt een kraker om nu al naar uit te kijken.

Schermafbeelding_2024-03-25_om_09.00.02.png

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl