RCZ (zat) geeft voorsprong tegen avv Sloterdijk in slotfase uit handen

Zaandam- De zaterdagvoetballers van zaterdag 5e klasser RCZ kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het stugge avv Sloterdijk. De nummer voorlaatst speelde een goede wedstrijd en bleek een taaie tegenstander voor de Racers. In een duel met veel fysieke onderonsjes verspeelde de Racers onnodig twee punten.

Niets leek erop dat RCZ punten zou verspelen tegen nummer voorlaatst avv Sloterdijk. De Racers verzuimden om afstand te nemen van de Amsterdammers en kregen daar in de slotminuut de rekening voor gepresenteerd. De uitstekend fluitende Zaanse arbiter Ingmar van Galen trok niet veel blessuretijd bij. RCZ kreeg diverse kansen om Sloterdijk over de knie te leggen maar waren ongelukkig in de afronding.

Meer foto’s van het duel RCZ (zat)- avv Sloterdijk staan op de socialmedia kanalen van voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl