DZS in Wijdewormer met 6-1 te sterk voor kwakkelend OFC

Zaanstad- OFC leed zaterdag de vijfde nederlaag op rij. In Wijdewormer verloor de zaterdag 4e klasser met 6-1 van DZS. En dat was vooral voor de nieuwe OFC trainer Dave Derlagen een tegenvaller.

In een week waarin afscheid werd genomen van de huidige trainers presenteerde de Oostzaanse Football Club een trainer met Oostzaanse roots. Helaas voor OFC was DZS zaterdagmiddag te sterk en liet de thuisploeg zien waarom het op de tweede plaats staat. Aanvallend voetbal en scorend vermogen is het succes van De Zilveren Schapen. OFC kwam tien minuten voor tijd nog wel op 1-1. Lang konden de Oostzaners daar niet van genieten want drie minuten later was het na defensief geschutter al weer snel 2-1. Daarna knakte er iets bij de geelzwarten en stond het in een mum van tijd 4-1. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft kwamen daar nog twee treffers bij en won DZS eenvoudig met 6-1. Meer foto’s van het duel staan op de social mediakanalen van voetbalinzaanstad.nl

Foto’s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl