Dave Derlagen nieuwe trainer OFC

Zaanstad- Dave Derlagen is zaterdag gepresenteerd als nieuwe trainer van OFC. De zaterdag 4e klasser nam vorige week afscheid van de trainers die eerder nog hadden bijgetekend. Op sportpark De Boogbal in Wijdewormer kon OFC geen goed resultaat neerzetten en verloor van DZS. De Oostzaanse formatie verloor met 6-1. In de rust was de stand 4-1 en bleek de opgave om de achterstand om te buigen onmogelijk.

Dave Derlagen was jarenlang succesvol trainer van diverse topteams. Nu bewust wat minder op de voorgrond en is hij bij Fortuna Wormerveer een soort van specialistentrainer. Ook is hij assistent van hoofdtrainer Alexander Geernaert. Zijn eigen loopbaan startte bij Hellas Sport. Daarna was Ajax zijn club, maar dat avontuur was van korte duur. Hij had het daar niet naar zijn zin en is toen weer terug naar Hellas Sport gegaan. Aansluitend speelde Dave drie seizoenen voor AZ en en daarna toch weer Hellas Sport waar hij in het eerste terecht kwam.

De ambitie bleek toch te liggen als trainer van de senioren. Als echte Oostzaner is Dave nu de kersverse trainer van OFC. Op maandag 1 april zal OFC in Oostzaan het vorige week afgelaste duel tegen sv De Meteoor (zat) inhalen en zullen de punten weer eens behaald moeten gaan worden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl