Voetbaldier Mike van de Staak kan extra hulp gebruiken

Zaanstad- Dat Mike een druk bezet baasje is valt niet te ontkennen. Want naast zijn eigen voetballen bij het Wormerse WSV’30, fluitist bij diverse clubs en grensrechter langs diverse lijnen is hij ook nog eens vol goede moed waar het de G-voetballers bij sv Fortuna Wormerveer betreft.

De eerste trainingen zijn achter de rug. Op donderdagavond van 20.15 tot 21.30 uur is trainer Mike actief. De ene training is het wat drukker dan de andere, maar zo langzamerhand is het noodzaak aan het worden dat er een trainer voor deze groep (bij) komt. “Liefst met spoed, want ik heb het druk en hou niet van half werk” vertelt Mike als hij op het Watering-complex zijn training aan het voorbereiden is.
Het spreekt voor zich dat de persoon in kwestie weet hoe om te gaan met mensen met een beperking om ze op de juiste wijze te kunnen begeleiden. Mike en zijn groep zoeken een trainer en/of wedstrijdbegeleider die weet hoe hij opstellingen in goed overleg kan samenstellen. “Voor die persoon liggen al een trainingspak en jas klaar.”

Voor meer informatie belt u met Mike via 06 1938 6443.

Mike_van_de_Staak.jpeg

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl