Kay Bruinendael van Fortuna W naar Blauw Wit W

Zaanstad-  Volgend seizoen sluit de 24-jarige Kay Bruinendael aan bij de selectie van CVV Blauw-Wit (W). En dat betekent dat de concurrentie voor volgend seizoen bij de Westknollendammers alleen maar groter wordt. Dani Beukman wordt in het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer.

Ook Kay Bruinendael heeft een verleden bij Fortuna Wormerveer. De zaterdagploeg werd vorige maand na spelerstekorten teruggetrokken uit de zaterdag 3e klasse. Kort daarna gaven de broers Kenn Limmen en Mike Limmen al aan de overstap naar Blauw Wit W te maken. Ook Jordi Gorter stapte over naar Blauw-Wit en speelt nu nog bij RCZ.

Na de zege van vorige week-waarin cvv Blauw Wit W de laatste strohalm pakte door thuis van asc De Volewijckers te winnen- heeft de zaterdagploeg nog altijd hoop op handhaving in de zaterdag 4e klasse. Ook zaterdag zal er dan een resultaat behaald moeten worden. De Westknollendammers gaan in Oudorp op bezoek bij de zaterdagploeg van Kolping Boys.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl