Jay Compier verruilt OFC voor FC Volendam

Zaanstad- Een eervolle vermelding voor OFC jeugdspeler Jay. Op de website van OFC lazen we dat er succes was voor Jay na een stage bij FC Volendam.  Hij heeft zichzelf in de kijker gespeeld en zal volgend seizoen de overstap van het geel zwart van OFC naar het oranje zwart van de FC maken.

Jay Compier uit de talentvolle JO12-1 van OFC is na een geslaagde teamstage aangenomen bij FC Volendam. Jay maakt het seizoen af bij OFC en start komend seizoen bij FC Volendam. Eerder al liep hij stage bij Ajax en AZ.
Voetbal in Zaanstad en OFC wensen Jay veel succes maar vooral plezier bij zijn nieuwe avontuur.
Jay_Compier.jpg

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl