KFC heeft voor het seizoen 2024/2025 Marlon van Leeuwaarde als nieuwe trainer van KFC 2 aangesteld

Zaanstad-Voetbalclub KFC heeft voor het seizoen 2024/2025 Marlon van Leeuwaarde als nieuwe trainer van KFC 2 aangesteld. De inwoner van Assendelft komt volgend seizoen over van vvv Westzaan. Eerder begon Van Leeuwaarde zijn trainerscarrière bij cvv Blauw Wit W.
Marlon is momenteel actief als assistent-trainer van vv Westzaan en heeft daar ook de O23-selectie onder zijn hoede. Daarnaast is hij als trainer actief bij Fortuna W. als trainer van de O14 selectie. Met ingang van aankomend seizoen zal hij zich volledig gaan focussen op de KFC 2 selectie. Marlon is in bezit van het UEFA C diploma en zal de cursus gaan volgen voor het UEFA B-diploma.
KFC 2 staat momenteel op een verdienstelijke 4e plaats in de Hoofdklasse A, het doel van KFC 2 is een stabiele hoofdklasser te worden waar jeugdige spelers worden uitgedaagd en opgeleid om de stap richting het vlaggenschip KFC 1 te maken. “We hebben ervoor gekozen om met Marlon een contract aan te gaan voor een seizoen met een optie voor een tweede seizoen. Zo hebben we de tijd om samen met hooftrainer Rene Reijinga verder te bouwen aan een stabiele selectie. We hebben veel plannen voor de toekomst aldus Ronald Molenaar van de Voetbal Technische Zaken van het Koogsche KFC 1910.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl