OFC trainers per direct weg: Competitieduel in Oostzaan voor zaterdag vervallen

Zaanstad- Daar waar bij de zaterdag selectie van OFC vorige week bekend gemaakt werd dat de contracten met hoofdtrainer Stefan van der Grijp en assistent trainer Michel Vogelaar waren verlengd blijken beide trainers inmiddels niet meer verder te gaan bij zaterdag 4e klasser OFC.

De ploeg kende een wisselvallige start van de tweede seizoenshelft waarbij de laatste vier wedstrijden werden verloren. Hierdoor is OFC weggezakt naar de 7e plaats. Het duel voor aankomende zaterdag in Oostzaan tegen sv De Meteoor (zat) is komen te vervallen op initiatief van de Oostzaners. OFC heeft het team dat uitkomt in de zaterdag 4e klasse-A niet teruggetrokken.

OFC trainer Stefan van der Grijp was voor commentaar bereikbaar en gaf aan, dat hij en Michel Vogelaar inderdaad gisteren besloten hebben met onmiddellijke ingang te stoppen als trainer en assistent trainer bij OFC. Hij neemt kennis van de geruchten, die blijkbaar rondgaan over de oorzaken daarvan en stelt met nadruk, dat deze niet kloppen. “Er liggen andere oorzaken aan ons vertrek ten grondslag, die zijn bekend bij het bestuur. Uit respect voor dit bestuur en voor hun inspanning om OFC door te ontwikkelen, zal er geen negatief woord vallen. Van der Grijp bedankt hen voor de kansen, die zij hem hebben geboden.

Ook assistent Michel Vogelaar vind het spijtig hoe alles is gelopen. “Er is een onwerkbare situatie ontstaan met als gevolg dat Stefan en ik per direct stoppen bij OFC. Vijf spelers kozen partij voor een speler die wij hadden weggestuurd. In onze visie konden wij met die speler echt niet meer verder. Dit alles ligt hieraan ten grondslag en heeft geleid tot het directe vertrek bij OFC.”

Ook de website van OFC geeft een ieder kennis van het vertrek van de trainers.” Vervroegde contract beëindiging zaterdag 1 trainers.

Voor de zaterdag 1 moet OFC op zoek naar een nieuwe trainer en assistent-trainer. Heb jij eerder gelezen of vernomen, dat in eerste instantie het contract met Stefan vd Grijp en Michel Vogelaar verlengd was moet het bestuur van OFC nu helaas melden, dat in goed overleg het contract met beiden is ontbonden. Wij betreuren deze beslissing, maar danken Stefan en Michel voor hun inzet en samenwerking. Het bestuur hoopt snel tot een passende oplossing te komen in het aanstellen van een nieuwe staf. Doordat OFC voor zaterdag 16 maart geen team kan samenstellen en er geen staf is gaat de wedstrijd tegen s.v. de Meteoor niet door.

Archief foto: OFC  in betere tijden aan het begin van het seizoen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl