Ali Berr Durmus gaat overstap maken naar Almere City

Zaanstad- Dat Fortuna Wormerveer een echte opleidingsclub is, dat is vorige week maar weer eens duidelijk geworden. Jeugdspeler Ali Berr Durmus gaat vanaf komende zomer de overstap maken naar Almere City.

Ali Berr kwam afgelopen seizoen over van vpv Purmersteijn in de hoop zich via Fortuna Wormerveer JO16-1 in de kijker te kunnen spelen. Dat is hem meer dan gelukt. De aanvaller kon de laatste weken rekenen op belangstelling van meerdere BVO’s en heeft uiteindelijk voor Almere City gekozen.

Unknown-3.jpegUnknown-4.jpeg

Deze stap is een mooie beloning voor zijn harde werken en is tevens een groot compliment naar het hele team dat de laatste tijd grote stappen heeft gemaakt. Spelers en staf van de JO16-1 wensen hem alvast heel veel succes bij Almere City volgend seizoen.

Wil je ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Fortuna Wormerveer JO16-1?
Volg het team dan ook op Instagram:
https://www.instagram.com/fortunawormerveero16?igsh=MTllN3l0eDRxaTVqZg%3D%3D&utm_source=qr

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl