Team Creators FC op bezoek bij Fortuna in Wormerveer: Arsenio Dihalu meest bekende speler

Zaanstad- Op woensdagavond 24 april staat er iets bijzonders te gebeuren. Dan trapt Creators FC, met onder andere de Fortuna jeugdtrainer Arsenio Dihalu in de gelederen, af tegen een gelegenheidsteam van Join4Energy bij Fortuna in Wormerveer! Ben jij benieuwd welke strijders er tijdens deze unieke wedstrijd het veld gaan betreden? Koop dan snel je kaartje en kom beide teams aanmoedigen. Een ticket kost €7,50 (excl. servicekosten) en gaat volledig naar het goede doel.

Tijden
Om 19:30 uur zal dit spektakelstuk beginnen en zal er worden afgetrapt. Maar al vanaf 18:00 ben je welkom om een mooi plekje te vinden langs het veld of op de tribune. Heb je trek en of niet gegeten? Eten en drinken zullen ruim verkrijgbaar zijn op het sportpark aan de Esdoornlaan in Wormerveer.
Goede doel; Stichting Join4Energy
De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar Join4Energy, zie www.join4energy.nl. Join4Energy zamelt fondsen in om onderzoeken en projecten te financieren die een bijdrage leveren aan het vinden van medicijnen en/of behandelmethoden die de gevolgen van energiestofwisselingsziekten bij kinderen bestrijden en mogelijk genezing brengen.Iedere week worden 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun batterij is half leeg, laadt niet op en loopt snel leeg. Deze kinderen kunnen niet een voetbalwedstrijd spelen, zij zijn al blij als ze genoeg energie hebben een wedstrijd op bank te kunnen volgen. Door de lage energie worden vitale organen als lever, hart en hersenen aangetast. Hierdoor worden veel kinderen niet ouder dan 10 jaar. 70% wordt zelfs niet ouder dan 18 jaar.

Er is geen behandeling tegen deze ziekte. Het doel van Join4Energy is het generen van geld om onderzoek naar een medicijn te financieren. En we hebben hoop! Er is een stofje gevonden wat bij testen bij volwassenen met energiestofwisselingsziekte mooie resultaten geeft. De volgende fase is bij zieke kinderen. Als ook hier de resultaten positief zijn, kan het stofje omgezet worden in een medicijn. Hier is nog veel geld voor nodig. Daarom zijn we zeer blij dat Creators FC een benefietwedstrijd tegen een delegatie van Join4Energy wil voetballen.

Ook op het scorebord scherm langs het hoofdveld van Fortuna Wormerveer komt de aankondiging van het evenement veelvuldig voorbij.
https://www.creatorsfc.club/product/24-04-2024

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl