Fikse vooruitgang rondom renovatie complex KFC: Sportpark De Koog wordt steeds fraaier

Koog aan de Zaan- Een zonnige dag op sportpark De Koog in Koog aan de Zaan met een fraai aanzicht. Na het plaatsen van de geïsoleerde sandwichpanelen is BBA restore begonnen met het verfraaien van de kantine van KFC. De eerste woodgrain blokprofielen, gecombineerd met zetwerk Natural Beech (houtlook) zijn gemonteerd wat de kantine aan de Wezelstraat 9 in Koog aan de Zaan al een fraai uiterlijk geeft.
En zo wordt er wordt steeds meer duidelijk wat betreft het uiteindelijke uiterlijk van de kantine. De beplating zit er bijna helemaal op, hierna volgt de afwerking. Hoewel dit nog wel enige tijd in beslag gaat nemen en het wachten is op de kozijnen gaat het op sportpark De Koog in Koog aan de Zaan behoorlijk rap. Daarnaast wordt de drainage van het hoofdveld gecontroleerd omdat KFC, als alles verloopt volgens plan, van de zomer een nieuw hoofdveld krijgt.
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl