Ajax komt naar Zaandam. Op Sportpark Kuilpad trainen als een Ajax speler

Zaanstad- Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar keert Ajax terug met een Ajax Camp bij sc Hercules Zaandam. Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus 2024 kunnen
jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax- speler.

Train een week als een Ajax-speler!
In de zomer van 2024 organiseren wij van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus een Ajax Camp bij sc Hercules Zaandam Scoren als Brian Brobbey, dribbelen als Steven Bergwijn en verdedigen als Jorrel Hato. Tijdens een Ajax Camp komen alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Van maandag tot en met vrijdag verbeter jij elke dag je vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics trainers. Samen met deelnemers van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau – groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau – ervaar jij een echte Ajax beleving en maak jij een week lang veel plezier.

Programma 
Een Ajax Camp is van maandag tot en met vrijdag (09:00 – 16:00 uur), waarbij er op woensdag een halve dag wordt getraind (tot 12:30 uur). In zo’n trainingsweek komen alle facetten van de Ajax-trainingsmethode aan bod. Elke ochtend zal de Cruijff Kwaliteit centraal staan en in de middag ga je aan de slag met de ontwikkeling van de Ajax speelwijze.

Tijdens het Ajax Camp ontwikkelen we alle spelers, zodat eenieder beter wordt in het domineren aan de bal en het frontaal passeren. Ook zullen we verschillende spelprincipes, strategieën en scenario’s terug laten komen tijdens de partijspelen. Naast de verschillende trainingsvormen zullen er voetbaltesten worden gedaan tijdens het Ajax Camp, is er performance training en worden er presentaties gegeven over de kernwaarden en gedragsregels van Ajax. Aan het eind van de week heb jij je voetbalvaardigheden verbeterd onder leiding van de Ajax Camps & Clinics trainers en heb jij een week lang veel plezier gemaakt.

Meer informatie over onder andere het programma van het Ajax Camp wordt later per mail gedeeld met de deelnemers.

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil jij in de zomervakantie trainen als jouw favoriete Ajax-speler? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie over het Ajax Camp en meld je snel aan!

https://www.ajaxcampsenclinics.nl/camps/ajax-camp-bij-hercules-zaandam-26-08-2024-tm-30-08-2024

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl