Contractverlenging bij OFC: Stefan van der Grijp en assistent Michel Vogelaar tekenen bij

Zaanstad- De Oostzaanse zaterdag 4e klasse-A ploeg kan ook volgend jaar rekenen op Zaankanter Stefan van der Grijp. Ook assistent Michel Vogelaar tekende in Oostzaan bij. Beide trainers zijn dit seizoen bezig aan hun eerste jaar bij de zaterdagploeg.

Donderdagavond werd bekend gemaakt dat OFC de contracten met hoofdtrainer Stefan van der Grijp en assistent trainer Michel Vogelaar heeft verlengd. En dat betekent dat beide trainers ook na dit seizoen bij de zaterdag 4e klasser actief blijven.

Zaterdag 9 maart speelt OFC in Sint Pancras tegen sv Vrone dat bij winst op gelijke hoogte kan komen. Na de winterstop boekte OFC wat tegenvallende resultaten en is de ploeg terug te vinden op de 6e plaats. Nog altijd hopen de Oostzaners op nacompetitie voetbal om promotie naar de 3e klasse te bewerkstelligen.

Foto onderschrift: Michel Vogelaar (l) en Stefan van der Grijp (r) tekenen bij.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl