Zaanse voetballer met verleden bij Hercules Z en Fortuna W blinkt uit: Van Gom debuteert als Surinaams jeugdinternational

Zaanstad- Jereno van Gom heeft gedebuteerd als Surinaams jeugdinternational. De vleugelverdediger van AZ Onder 18 maakte in een CONCACAF-kwalificatiereeks zijn entree voor de Onder 20-selectie van Natio. 

Sereno startte zijn loopbaan startte bij sc Hercules Zaandam. De spits stroomde in JO13 bij Fortuna Wormerveer binnen. In 2019 is hij toen naar AZ over gegaan (JO15) en heeft daar de opleiding verder doorlopen. Hij heeft inmiddels vier interlands achter de rug waarin de cijfers duidelijk in het voordeel van Suriname spreken.

Op de AZ website valt te lezen dat Jereno van Gom heeft gedebuteerd als Surinaams jeugdinternational. De vleugelverdediger van AZ Onder 18 maakte in een CONCACAF-kwalificatiereeks zijn entree voor de Onder 20-selectie van Natio.

Suriname trapte de interlandperiode af met een wedstrijd tegen Antigua (3-2 winst), een eiland in de Caribische Zee. Daarin maakte Van Gom ook direct zijn entree en nam hij de derde Surinaamse goal voor zijn rekening. De AZ’er kreeg rust in het daaropvolgende duel met Guyana (4-1 winst) en kwam tegen El Salvador (0-3 verlies) opnieuw in actie. Daarna zag hij ook vanaf de bank hoe zijn team met 7-2 van de Turkse ploeg en Caicoseilanden won.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl