Overstap spelers van Fortuna W. naar Blauw Wit W.

Zaanstad- Komend seizoen komen Kenn Limmen, Mike Limmen en Jordi Gorter bij zaterdag 4e klasser cvv Blauw-Wit voetballen. Kenn en Mike zijn broers van elkaar en komen over van het opgeheven zaterdag eerste elftal van sv Fortuna Wormerveer.

Jordi Gorter zit dit seizoen bij RCZ en maakt eveneens de overstap naar Westknollendam. Ook hij kwam daarvoor ook uit voor sv Fortuna Wormerveer en werd daar in 2022 met huidige selectie speler Wouter Swart  nog landskampioen met het O-23 team. Destijds was Jeroen Beukman daar hoofdtrainer. Volgend seizoen zal Dani Beukman de nieuwe hoofdtrainer worden. cvv Blauw Wit W is momenteel de hekkensluiter van de zaterdag 4e klasse-en probeert zich nog te handhaven.

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl