Saenden voorzitter Sjors Araujo Serrano legt taken neer: Ron Rijkers

Zaanstad- De huidige Saenden voorzitter Sjors Araujo Serrano heeft het bestuur geïnformeerd om per direct te stoppen als voorzitter van de club uit Wormerveer. Hij gaf aan de functie niet optimaal in te kunnen vullen. Voorganger Ron Rijkers zal de taken ad interim overnemen.

In een bericht op de website van de club staat de mededeling.”Via dit bericht wil ik jullie op de hoogte brengen van een besluit dat ik in nauw overleg en op een goede manier met ons bestuur heb genomen. Ik heb besloten om per direct te stoppen als voorzitter. Het lukte mij niet om deze functie de inhoud en tijd te geven die ervoor vereist is, daarom dit besluit. Ik heb mijn beslissing na lang wikken en wegen genomen, maar meen dat het beste is voor onze geweldige club en zal de club waar dat mogelijk is blijven steunen. Wat dat betreft zullen jullie mij blijven zien. Mijn taak als voorzitter wordt door mijn voorganger Ron Rijkers als ad interim overgenomen zodat alles bij Saenden gewoon door kan gaan. Wel is het dus zaak dat er een opvolger voor mij komt. Dus als er iemand is die de uitdaging durft aan te gaan, meld je bij het bestuur. Jullie bedankende voor de support die ik gehad heb.”

 

 

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl