Onvergetelijke FlowerPower Party bij Blauw Wit W.

Zaanstad- Dat het een geslaagde avond zou worden had eigenlijk iedereen wel verwacht. Op de website van de Westknollendammer zaterdagclub werd dit bevestigd.

Het verslag op de site van vv Blauw Wit W: “Wat een super avond hebben 70 vrijwilligers gehad tijdens de Flower Power Party. In twee rondes werd er in teamverband een Pubquiz gespeeld en probeerden ze binnen 60 minuten te ontsnappen uit de Escape Room van Dr. Evil. Voorafgaand was een heerlijk diner van Vleeschmeester IJmuiden.

Het bestuur benadrukt: “Zonder vrijwilligers kan een club als CVV Blauw-Wit (W) niet bestaan, dus wees zuinig op ze en wil jij over 2 jaar ook op de vrijwilligersavond aanwezig zijn, meld je dan  aan als vaste kracht want er is altijd genoeg te doen.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl