Save the date: Donderdag 23 mei loting FEBO Zaanstad Cup bij ZVV Zaandijk

Zaanstad- In het kader van een goede planning is het halve werk heeft Sportsgen een schema gemaakt van alles rondom de FEBO Zaanstad Cup bij Zvv Zaandijk. Het eerste evenement in de aanloop naar de Cup staat volgende maand al op de planning.

Belangrijke data

Het programma in aanloop  naar de FEBO Zaanstad Cup 2024 is bekend. Hieronder een opsomming van de evenementen:

Donderdag 18 april – Zaanstad Club Sportdag.

Donderdag 23 mei – loting FEBO Zaanstad Cup bij ZVV Zaandijk voor alle sponsors en deelnemende clubs aan de FEBO Zaanstad Cup, 123inkt.nl Zaanstad PupCup en Reduzs Zaanstad Girls Cup

Donderdag 30 mei – Zaanstad Club Business Cup. Voetbaltoernooi 6×6 voor alle sponsors. Locatie volgt. Inschrijving is open.

Zondag 16 juni* – 123inkt.nl Zaanstad PupCup voor alle leeftijdscategorieën pupillen bij ZVV Zaandijk.

Dinsdag 18 juni t/m vrijdag 21 juni* – poulewedstrijden FEBO Zaanstad Cup mannen en vrouwen
Dinsdag 18 juni t/m 22 juni – Reduzs Zaanstad Girls Cup (iedere dag een andere leeftijdscategorie)

Zaterdag 22 juni – Finaledag FEBO Zaanstad Cup mannen en vrouwen

Zaterdag 20 juli – start zomervakantie

Eerste Zaanstad Club Sportdag op donderdag 18 april

De eerder aangekondigde Zaanstad Club Sportdagen gaan beginnen. Donderdagmiddag 18 april van 16.00-17.30 uur vindt de primeur plaats. De locatie en het programma maken we binnenkort bekend. We bieden vooral nieuwe sporten aan die voor de meesten nieuw zullen zijn. Dit wordt als heel erg leuk ervaren waarbij het voordeel is dat iedereen op hetzelfde niveau begint. Alle bedrijven die onderdeel uitmaken van de Zaanstad Club (de sponsors en partners van de Zaanstad Cups) kunnen meedoen met zoveel mensen als ze zelf willen. Het doel is om medewerkers lekker (met elkaar) te laten sporten; goed voor het lijf en voor de onderlinge sfeer. Daarnaast komt iedereen natuurlijk in contact met medesponsors. Binnenkort ontvangen alle sponsors de uitnodiging maar aanmelden kan nu ook al.

*Nederlands elftal speelt op zondag 16 juni 15.00 uur en vrijdag 21 juni om 21.00 uur. Bij ZVV Zaandijk worden grote schermen neergezet zodat iedereen met elkaar voetbal kan kijken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl