Bas Nijhuis live gastspreker op sponsoravond in Krommenie

Zaanstad- Bij voetbalvereniging Sporting Krommenie staat binnenkort veel te gebeuren. De club bestaat binnenkort 25 jaar. Als onderdeel hiervan organiseert de sponsorcommissie van de Krommenieërs een leuke avond voor sponsoren en vrijwilligers.

De sponsorcommissie bestaat uit Robrecht Bakker, Nico Half, Jan Leeuwerik. Het drietal heeft onlangs naar betrokkenen een uitnodiging verzonden: ” Geachte Sponsoren van Sporting Krommenie, u bent van harte welkom op donderdag 14 maart aanstaande met partner, introducé of als lid van “De Vrienden Van” vanaf 18.30 uur bij Sporting Krommenie om deze spreker Bas Nijhuis live te kunnen meemaken. Dit alles mogelijk gemaakt door de bedrijven; Focus on recruitment, ,JPLeguijt en “De Vrienden Van” mede sponsoren van onze 25 jaar bestaande Voetbalvereniging Sporting Krommenie. Namens de Sponsor Commissie van de club heten wij u nogmaals van harte welkom op 14 maart 2024. Wat van belang is om even te laten weten of u inderdaad bij ons aanwezig kunt zijn of als sponsor of als lid van “De Vrienden Van” met of zonder partner of introducé. Controle is helaas noodzakelijk en zal bij de ingang van het Provily Sportpark aanwezig zijn.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl