Volop inzet bij eerste thuisduel vrouwen van Fortuna Wormerveer: Onnodige 0-2 nederlaag tegen SVA

Zaanstad- De tweede wedstrijd van het seizoen werd afgelopen weekend door de vrouwen van Fortuna Wormerveer afgewerkt. Het was de eerste wedstrijd in eigen huis en SVA was de tegenstander voor de vrouwen van Fortuna Wormerveer. Elena Tanahatoe en Neve Buijs hebben het vrouwenvoetbal nieuw leven ingeblazen.

Het verslag van de twee is dan ook het vermelden waard: “Bij aankomst op de club verzamelden we in de kantine. Onze meiden hadden er allemaal zin in. Rond de klok van 10:00  uur met zijn allen richting kleedkamer om ons om te kleden. Nadat we allemaal omgekleed waren kwam coach Hakan ons begroeten. Daarna naar het veld om onze warming up te beginnen. Met z’n allen even het bal gevoel krijgen voor de wedstrijd. Rond 11.00 uur startte arbiter Mike de wedstrijd. Fortuna begon goed en was erg sterk aan de bal. Onze keepster verrichtte een aantal prima reddingen. Wij hadden vele kansen die we niet wisten te benutten. SVA wist de 0-1 wel te scoren vanuit een corner. Daarna viel Eline, onze middenvelder halverwege de eerste helft met een knieblessure uit. Na het spel weer hervat te hebben floot Mike al snel weer af, de eerste helft zat er qua speeltijd al weer op. Nadat we de tweede helft waren gestart zetten we veel druk naar voren wat leidde tot de gelijkmaker. Deze werd helaas wegens buitenspel afgekeurd. In de tweede helft waren wij nog steeds de bovenliggende partij waar wij veel kansen creëerden. Naarmate we er bijna 90 minuten op hadden zitten scoorde SVA helaas nog de 0-2. Vlak na die goal was het einde wedstrijd.  Conditioneel is er nog veel winst te behalen. Aan de inzet van de meiden ligt het beslist niet.”

Onderschrift: Foto van de eerste training van de Fortuna W. vrouwen enkele weken geleden

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl