KGB trainer Bert Blank niet blij met uitslag

Zaanstad- Aan alles was af te lezen dat hij niet blij was met het verloop van de wedstrijd van zijn huidige ploeg KGB. Bert Blank is een bekende voetbaltrainer en de wegen in Zaanstad kent met een verleden bij zvv Zaanlandia en OFC. Hij zat afgelopen zondag niet comfortabel op de bank in het uitduel met zvv Zaandijk. De ploeg uit Bovenkarspel ging er uiteindelijk met 7-1 vanaf.

Hij probeerde nog aanwijzingen te geven en wat bij te sturen maar dat bleek tevergeefs. Zijn ploeg kon niet voorkomen dat het een oorwassing kreeg in het uitduel met zvv Zaandijk. Liefst zeven tegentreffers kreeg de ploeg te verwerken. KGB staat op de teleurstellende voorlaatste- twaalfde – plaats met 5 punten uit 14 duels. Alleen vv Hauwert’65 staat daar nog onder met 4 punten uit 12 duels.

Op Hemelvaartsdag 2023 ondertekende Bert Blank zijn verbintenis met vv KGB voor het seizoen 2023 2024 als hoofdtrainer van het eerste elftal van de club uit Bovenkarspel. Bert heeft als trainer naast zvv Zaanlandia en als assistent bij OFC ook gewerkt bij Volendam A1, De Blokkers, avv Zeeburgia, RKEDO en DIOS in Nieuw Vennep.

Foto onderschrift: Bert Blank loopt stampvoetend zijn dug out in nadat zijn ploeg steeds verder in de onderdrukking komt

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl