Zaterdagploeg Fortuna W. trekt zich terug: Eerste degradant Zaterdag 3e klasse- A bekend

Zaanstad- Een dergelijke aanhef verwacht je niet halverwege februari. Het seizoen 2023-2024 is immers nog lang niet in de beslissende fase. Desalniettemin zal Fortuna Wormerveer Zaterdag 1 per deze week worden teruggetrokken uit de competitie.
Het aankomende duel tegen De Foresters van zaterdag 24 februari 2024 is al geschrapt. Dit team krijgt daarom de twijfelachtige titel ‘eerste degradant’ achter haar naam. Niets wees aan het einde van het vorige en bij de start van het huidige seizoen op de problemen die nu maken dat Zaterdag 1 teruggetrokken moet worden. Voor de drie beoogde selectieteams waren 64 spelers beschikbaar. Volgens alle kenners ruim voldoende om de competitie met vertrouwen tegemoet te kunnen zien.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl